Kreta

Excursies Kreta

Excursies KretaVia uw reisleider kunt een programma krijgen van excursies op Kreta. Het is ook mogelijk om zelf uw excursies te boeken via bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. 

 

 

Kookworkshop in Heraklion

Excursies Kreta - Kookworkshop HeraklionEen 5 uur durende workshop waarin u originele Griekse specialiteiten leert klaarmaken, zoals Moussaka, Dolma en echte Griekse gehaktballen. U krijgt persoonlijke hulp en tips bij het klaarmaken van de gerechten. Aan het einde van de workshop kunt u genieten van uw eigen creaties onder het genot van een goede wijn.

LEES MEER>>


Dagtour naar Spinalonga

Excursies Kreta - SpinalongaVanuit het dorpje Elounda aan de Noordoostkust van Kreta, vertrekt u met de boot naar het eiland Spinalonga, dat vroeger aan Kreta vast lag. Op dit eiland vindt u goedbewaarde huizen en kerken en een prachtig Venetiaans fort. U kunt hier ook zwemmen in de prachtige blauwe zee. De excursie wordt afgesloten met een barbecue. 

LEES MEER>>


Dagtrip Santorini

Excursies Kreta - Dagtrip SantoriniVaar met de snelboot naar het prachtige Griekse eiland Santorini, waar u zelf het eiland kunt verkennen. Bewonder de schoonheid van de contrasterende rode en zwarte rotsen, witte huisjes en kerken met blauwe koepels. U kunt rondrijden op een ezeltje of geniet van de leuke winkeltjes en souvenirs.

LEES MEER>>


Bezoek Chrissi of Gramvousa

Excursies Kreta - Chrissie of GramvousaOntspannen en genieten op een klein zonovergoten eiland met deze dagtrip vanuit Kreta! Vanaf Oost-Kreta of vanaf West-Kreta bezoekt u één van deze 2 prachtige kleine eilandjes die langs de kust liggen, Gramvousa of Chrissi. Na één uur varen met de snelboot kunt u hier de hele dag doorbrengen.  U kunt op uw gemak genieten van het relaxte leven van het eiland en zwemmen of zonnebaden op de prachtige afgelegen stranden. Wanneer u vanaf West-Kreta naar het eiland Gramvousa gaat, dan kunt u hier ook een rondleiding volgen door het fort Imeri Gramvousa.

LEES MEER>>


Hollandse Jeepsafari

Excursies Kreta - Hollandse jeepsafariHollandse Jeepsafari bestaat sinds 1996, ontstaan in Chersonissos op Kreta. Ze organiseren mooie jeepsafari's door het binnenland van Kreta.
Het bedrijf heeft goede gidsen die zich met hart en ziel inzetten om u een fantastische dag te bezorgen. Lees meer over het team, de safari's en andere excursies op de website:

Hollandse Jeepsafari's

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba