Kreta

Badplaatsen Kreta

Informatie over de badplaatsen langs de noordkust van Kreta, Heraklion, Rethymnon, Chasnia, Malia, Sitia en Chersonissos.

Heraklion/Iraklion

Badplaatsen Kreta - HeraklionHeraklion de hoofdstad van Kreta. Een stad vol informatie over de geschiedenis en cultuur op Kreta, met oude gebouwen, kerken, musea en het oude paleis Knossos. Maar Heraklion is ook een mooie stad om te winkelen, uit te gaan en te genieten van zon, zee en strand.

Lees meer...

Rethymnon/Rethimnon

Badplaats Kreta - RethymnonRethymnon is bekend om haar oude binnenstad met leuke winkelstraatjes en gezellige cafeetjes, en om de prachtige haven waar ook de vuurtoren staat.

Lees meer...

Chania

Badplaatsen Kreta - Chania

Chania de 2e grootste stad van Kreta, vroeger de hoofdstad. Een stad vol verschillende culturen, met zijn Venetiaanse, Turkse en Joodse wijken en in het oude centrum de schilderachtige steegjes. De mooie gekleurde huizen, smalle straten en de gezellige cafeetjes en restaurants geven de stad een warme uitstraling. Chania is een stad van diversiteit.

Lees meer...

Malia

Badplaatsen Kreta - MaliaDe badplaats Malia is erg geliefd onder jongeren door het nachtleven en de mooie stranden. Maar Malia biedt meer dan alleen uitgaan en zonnen.

Lees meer...

Sitia

Badplaatsen Kreta - SitiaDe knusse havenstad Sitia hoorde tot voor kort niet tot de meest populaire vakantieplaatsen op Kreta. Maar de levendige stad, de haven, het prachtige strand en grote variatie in landschappen om de stad verleiden jaarlijks steeds meer vakantiegangers.

Lees meer...

Chersonissos

Badplaatsen Kreta - ChersonissosChersonissos is vooral onder jongeren een bekende en geliefde plaats. Door het bruisende nachtleven is het bij hen een erg geliefde vakantiebestemming.

Lees meer...

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba