Kreta

Jongerenvakantie Kreta

Jongerenvakantie KretaMet je vrienden op vakantie naar Kreta. Feesten op een zonnig eiland, in Chersonissos of Malia bijvoorbeeld. Vakanties speciaal voor jongeren.

 

 

 

Kreta is een vakantie eiland dat zeer populair is onder jongeren. Chersonissos staat natuurlijk bekend als 'feeststad' op Kreta, maar ook Malia wordt steeds populairder. Jongerenvakanties zijn leuk geprijsd en niet ver van het uitgaansgebied en de lange zandstranden. Er zijn veel uitgaansmogelijkheden, kijk daarvoor op onze pagina Uitgaan Kreta.

Jongerenvakanties Kreta - Beachmasters

Beachmasters Jongerenvakanties Kreta

Beachmasters Jongerenreizen biedt jongeren feestvakanties op Kreta in bekende steden zoals Chersonissos en Malia. Deze vakanties staan in het teken van zon, zee, strand en feesten! Het Beachmasters aanbod heeft een ruim assortiment aan appartementen en hotels waar je voor 1, 2 of 3 weken perfect kan verblijven. Je reist met het vliegtuig naar deze zonnige bestemmingen. Beleef de zomer met Beachmasters Jongerenreizen! Je wilt nooit meer naar huis!
Meer info: Beachmasters.nl

Jongerenvakanties Kreta - Gogo

Gogo Kreta

Deze zomer ben jij aan de beurt! Bepaal zelf waar je naartoe gaat, met wie en wanneer. Aan alles is gedacht. Gogo biedt de beste appartementen en hotels in Chersonissos.
Meer info: Gogo.nl

Jongerenvakantie Kreta - X Travel

X-Travel Kreta

X-travel geeft jongeren de mogelijkheid om hun vakantie 'supercheap' te vieren. Verblijf in een appartement op Kreta dat aan jouw wensen voldoet. Relaxen op het strand, shoppen, een goed feestje vieren in Chersonissos... Bij X-Travel bepaal je het zelf!
Meer info: x-travel.nl

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba