Kreta

Malia

Badplaatsen Kreta - MaliaDe badplaats Malia is erg geliefd onder jongeren door het nachtleven en de mooie stranden. Maar Malia biedt meer dan alleen uitgaan en zonnen.

 

 

 

Malia informatie

Malia ligt ongeveer 10 km ten oosten van Chersonissos en zo'n 30 km van het vliegveld in Heraklion. Deze kleine badplaats staat vooral bekend om haar bruisende nachtleven en het Minoïsche paleis net buiten de stad. Dit paleis is, in tegenstelling tot die in Knossos, niet gerestaureerd en de ruïne is nog precies zoals hij werd opgegraven. Onder jongeren is vooral de noordkant van de stad populair. Hier zijn veel clubs, cafés en winkels. Ten zuiden van Malia vindt u een groot natuurgebied en wildreservaat, Ano Limnion.

Stranden Malia

In de buurt van Malia liggen verschillende stranden. De meeste stranden zijn breed en lopen langzaam af, waardoor ze erg geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen. De faciliteiten op de stranden zijn goed geregeld en er zijn allerlei watersporten te beoefenen, zoals waterskiën, jetskiën, waterfietsen of kanoën.

Direct aan Malia vast ligt een van de grootste stranden van Kreta. Vanaf dit prachtige strand ziet u een klein eilandje met een kerkje, dat maar op 100 meter van de kust ligt. U kunt er heen zwemmen!


Reizen naar Malia, Kreta

Populaire accomodaties Malia

Golden Bay Malia - Mooie appartementen op loopafstand van het strand en centrum, met zeer vriendelijke eigenaren en personeel.

Hotel Alexander Beach Malia - Dit hotel met nette kamers ligt aan het strand en aan een straat met leuke winkeltjes en restaurants.

Theo Star Malia - Appartementencomplex aan het strand, gerund door een familie.

 

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba