Kreta

Appartement Kreta

Vakantiehuis of appartement KretaGenieten van uw eigen appartement op Kreta, met alle luxe en privacy. Een overzicht van de aanbieders.

 

 

 

 

Uw eigen ingang en uw eigen keuken en wasmachine. Een appartement of vakantiehuis biedt veel voordelen ten opzichte van een hotel of andere vorm van verblijf. Houdt u van veel privacy en uw 'eigen spullen' om u heen, dan raden we u aan om eens te kijken bij de onderstaande aanbieders van vakantiehuizen, appartementen en villa's. U kunt er voor kiezen om een vakantiehuis te boeken en zelf uw reis te regelen, of een all-inclusive vakantie te boeken.

Appartementen en vakantiehuizen Kreta

  • Only-apartments.com - Only-Apartments is één van de grootste portals voor het online boeken van appartementen en biedt gebruikers waar voor hun geld.
  • Interfact-travel.nl - Interfact Travel biedt een ruime keuze aan kleinschalige accommodaties, villa's en huizen op de rustige plekjes van Kreta.
  • Belvilla.nl - Bij Belvilla vindt u altijd een vakantiehuis of villa die aan uw wensen voldoet. Er is voor iedereen een Belvilla!

 

All-inclusive vakantie in een appartement of vakantiehuis

  • Ferio.nl Ferio Vakanties heeft een breed aanbod aan appartementen in verschillende prijsklassen en luxe.
  • Elizawashere.nl Eliza Was Here is aanbieder van vakanties rond het Middellandse Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat.
  • Lavidatravel.nl - Heeft een ruime keuze aan vakantiehuizen en appartementen op Kreta, maar biedt ook volledige reizen.

Zie ook Vliegvakantie Kreta

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba