Kreta

Naturisme op Kreta

Naturisme op KretaNaturisme op Kreta. Vakantie in harmonie met de natuur.

 

 

 

 

Naturisme

Naturisme of nudisme is een levenswijze en wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid met als doel het bevorderen van zelfrespect, respect voor elkaar en eerbied voor natuur en milieu. Naturisme heeft niets te maken met seksuele handelingen zoals sommige mensen denken. Juist het respect voor elkaar en het niet op seks gerichte samenzijn is van belang en opvallend is dat zodra men 'uit de kleren is' en gewend is aan het naakt zijn, dit aspect volledig verdwijnt.

Naturisten hebben in de loop der jaren hun eigen vakantie-oorden gecreëerd, waar zij volledig vrij in de natuur en faciliteiten kunnen verblijven. Vaak kan men op het terrein overal naakt verblijven.


Naturisten hotel Kreta

Naturistenhotel Kreta - VritomartisIn het plaatsje Chora Sfakion aan de zuidkust van Kreta is een naturistenresort, Vritomartis. Het resort is gevestigd op een schiereiland met uitzicht op de Libische zee, en heeft een eigen naaktstrand. U kunt verblijven in het hoofdgebouw (hotel) of in één van de bungalows op het ruime terrein rond het hotel. Vritomartis organiseert zelf activiteiten zoals wandeltochten, naturistische boottochten, aquagym en volksdansavonden.

Vritomartis

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba