Kreta

Chania airport

Chania airportChania airport ligt in het noordwesten van Kreta, op het schiereiland Akrotiri en op 15 km van Chania. Het is het op één na grootste vliegveld van Kreta.

 

 

Vliegveld Chania

Chania International Airport (CHQ) is één van de 2 internationale vliegvelden op Kreta. Het hele jaar door zijn er vluchten van en naar de steden Thessaloniki en Athene op het Griekse vasteland. Van eind april tot eind oktober gaan er ook internationale vluchten naar Chania airport. Buiten het hoogseizoen kunt u dus alleen met een tussenstop op het Griekse vasteland naar Chania airport vliegen.

Chania airport transfers

Voor € 2,50 reist u in 30 minuten met de bus van Chania airport naar Chania. De bussen rijden 5 tot 8 keer per dag tussen 05:30 en 22:00, afhankelijk van de dag en periode. De bushaltes staan vlak voor het vliegveld. Voor het vliegveld staan ook taxi's. Wanneer u een auto wilt huren kan dit bij één van de balies in de aankomsthal. U kunt ook van te voren een auto boeken. 

 

Hotel Chania Airport

Dichtbij Chania airport staat het aparthotel Areti suites. U kunt hier één nacht boeken wanneer u bijvoorbeeld nog ver moet reizen, maar u kunt ook langer blijven en genieten van Chania en omgeving. 

Hotelsclick.com - Areti suites aparthotel Chania

Online reisgidsen

Vakantie aanbieders

Kreta Vakantie - Sunweb Kreta vakantie - WTC

Kreta Vakantie - TUI Arke Vakantie Kreta - Elizawashere

 

Kreta vakantie - Sunweb

Kreta vakantie

Hotel, Appartement, Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Kreta - Arke

Kreta vakantie

Hotel, Vliegvakantie, All-Inclusive, Lastminute
TUI

Vakantie Kreta - Vakantiestunt

Kreta vakantie

Lastminutes, All-inclusive, Vliegvakantie, Hotel
Vakantiestunt

Vakantie Kreta - Jiba

Kreta vakantie

Hotel, Strandvakanties, appartement, All-inclusive 
Jiba